ŠKODA Køge

Fabia

FABIA Tour - Mere udstyr - Mindre pris

ŠKODA Fabia er blevet mere sporty i sit udtryk. Fabia har bl.a. fået en mere dynamisk fremtoning, øget sikkerhed, bedre komfort samt lavere brændstofforbrug. Derudover er Fabia spækket med udstyr allerede fra laveste udstyrsniveau.

Fabia Ambition Tour opgrades med:

  • Climatronic – klimaanlæg
  • Parkeringssensor bag
  • Armlæn mellem forsæderne

Fabia Style Tour opgrades med:

  • Climatronic – klimaanlæg
  • Bolero radio med ŠKODA Surround
  • Apple Carplay

Det nye design

Designet på Fabia er dynamisk, strømlinet og moderne. Kølergrillen og forlygterne skaber en markant front med et sportsligt udtryk, og bilens bredde, der er forøget, bidrager til det nye udtryk. De skarpe forlygter og tågeforlygter, som er standard i Style, ser indbydende ud, og giver Fabia en fræk attitude.

Fabia kan bestilles i 15 forskellige smarte farver og med et helt nyt farvekoncept, der giver dig mulighed for at vælge en anden farve på tag, fælge og sidespejle.

Interiør i særklasse

ŠKODA Fabia er kompakt og rummelig. Fabia tilbyder masser af plads til både passagerer, bagage og hverdagens små udfordringer. Den nye model har fået en større og mere rummelig kabine, masser af praktiske Simply Clever løsninger, samt et bredt udvalg af indbydende interiørmuligheder.

Bagagerummet i den nye ŠKODA Fabia H/B har en kapacitet på 330 liter, hvilket er 15 liter mere end den tidligere model. Nedfældes bagsæderne har ŠKODA Fabia en kapacitet på op til 1.150 liter, hvilket er væsentligt mere end andre biler i klassen.

LÆS MERE OM FABIA

LÆS MERE OM FABIA COMBI