ŠKODA Køge

Nyheder

Følg med her på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra ŠKODA Køge, fra ŠKODA og fra verden omkring os.

DAB+ og hvad så?

Når 400.000 DAB radioer den 1. oktober ikke virker mere, kan du fortsat lytte med på din bilradio.

Mens vi venter på de nye afgifter

Går du, ligesom mange andre, og afventer ændringer i afgiften før du vil handle ny bil? Det er der ingen grund til længere.

Oplev PostNord Danmark Rundt med ŠKODA

ŠKODA sponserer Danmarks største cykelløb, PostNord Danmark Rundt, med mere end 30 OCTAVIA, SUPERB og KODIAQ og lægger også navn til løbets hvide ungdomstrøje.

Post Danmark Rundt er lige på trapperne

Intensiteten, farten, spændingen. Der er mere af det hele, når du oplever et ægte professionelt cykelløb med jeres egne øjne, end når du ser det fra sofaen.

Kom helt tæt på Octavia RS 245

Tidligere på måneden kunne du læse om den hurtigste ŠKODA Octavia nogensinde her på vores nyhedsside. Nu kan i video, tekst og billeder komme helt tæt på.

Styr på stolen

Hvilke størrelser passer, skal den vende bagud eller fremad, og hvor meget tøj skal børnene have på? Læs guiden om autostole, så du kan køre med arvingerne på bagsædet med ro i sindet.

Mens vi venter på Karoq

Det kan være svært at styre sin nysgerrighed, når der er en nyhed på vej fra ŠKODA. Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med frem til premieren.